Over ons – Mivoza Nederland
Meteen naar de content

Over ons

Het verhaal van de oprichter

"Een reis van passie naar innovatie"

In het hart van Nederland, genesteld in de levendige tinten van de natuur, werd Mivoza geboren uit een eenvoudig maar diepgaand idee. De oprichter, een gepassioneerd tuinier en huisliefhebber, was vaak op zoek naar unieke en innovatieve producten om hun leefruimte te verbeteren. Deze zoektocht stuitte echter vaak op teleurstelling, omdat de plaatselijke winkels alleen conventionele artikelen aanboden die te weinig creativiteit en kwaliteit boden.

Gedreven door een liefde voor onderscheidend en functioneel design begon de oprichter met het onderzoeken en samenstellen van een collectie uitzonderlijke producten voor huis en tuin van over de hele wereld. Dit waren artikelen die een verhaal vertelden, die ruimtes transformeerden en die een gevoel van verwondering in het dagelijks leven brachten. Vanuit deze passie ontstond Mivoza als een toevluchtsoord voor mensen die eenzelfde verlangen naar het unieke en buitengewone deelden.

 

Missie

"Huizen verrijken met uniciteit en innovatie"

Bij Mivoza is het onze missie om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop mensen hun leefruimte ervaren. We zijn toegewijd aan het vinden en leveren van producten die niet alleen functioneel zijn, maar ook kunstwerken op zich. Elk item in onze collectie wordt met de grootste zorg geselecteerd, zodat het een unieke charme en innovatieve functionaliteit toevoegt aan je huis en tuin. Wij zijn van mening dat elk product de schoonheid en het comfort van je leefruimte moet verbeteren en het gewone in het buitengewone moet veranderen.

 

Visie

"Een wereld waarin elk huis een uniek verhaal vertelt"

Onze visie is om de bestemming te worden voor huis- en tuinliefhebbers die hunkeren naar uniciteit en innovatie. We streven ernaar een gemeenschap op te bouwen waar ideeën, creativiteit en inspiratie floreren. Mivoza ziet een wereld voor zich waarin elk huis zijn eigen unieke verhaal vertelt door de producten die het huisvest, waar elke tuin een canvas is voor creativiteit en waar de grenzen van design en functionaliteit voortdurend worden verlegd. We streven ernaar om niet alleen te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, maar deze zelfs te overtreffen, zodat elk product van Mivoza een vleugje verwondering toevoegt aan hun leven.